Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: Boris, Vasco en Jelle teasen de nieuwe site

Gamekings Redactie 23/06/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Beeld je veel toeters, ballonnen, confetti en vlaggetjes in, want jouw maandag kan niet meer stuk met deze Gamekings Extra! In deze spiksplinternieuwe Gamekings Extra bespreken Boris, Vasco en Jelle… tja, iets waar nog niemand iets van mag zien, maar dat maakt de heren zeker niet minder enthousiast. Check het in deze ‘Gamekings Extra: Boris, Vasco en Jelle teasen de nieuwe site’.

Met de E3 nog vers in het geheugen zou je denken dat de heren wel toe zijn aan wat rust, maar nee hoor Boris, Vasco en Jelle weten van geen ophouden en zorgen er zo zelf wel voor dat hun agenda overuren draait. De uber-, mega-, super top secret, kersverse website van Gamekings is in ontwikkeling, en Boris en Vasco zagen vandaag hoe dat er ongeveer uit gaat komen te zien. Vasco is uiteraard een van onze tech-experts, onder andere als het op het bouwen van sites aankomt, en Jelle en Boris zijn meesters in het kaf van het koren scheiden. Daarbij zijn de heren niet bepaald snel tevreden, dus hoe zal deze strenge jury tegen de nieuwe site aankijken?

Niet gek lang geleden heb je Boris en Jelle zich op de E3 kunnen zien uitleven. Denk je dat er misschien wel wat inspiratie op de beursvloer in LA opgedaan is? Het is zeker niet uitgesloten, want met alle toffe, nieuwe dingen die de mannen daar te zien hebben gekregen zijn er meerdere creatieve belletjes gaan rinkelen. We zullen nog even moeten afwachten op de nieuwe site, maar speculeren kan en mag natuurlijk altijd!

Hoop jij op ontploffingen, vuurwerk en vulkaanuitbarstingen? Of ben je meer van het oude vertrouwde en wil je liever dat de site blijft zoals hij nu is? Geef ons jouw mening over wat jij van de nieuwe plannen vindt, nadat je gekeken hebt naar ‘Gamekings Extra: Boris, Vasco en Jelle teasen de nieuwe site’.

Gamekings Extra: Boris, Vasco en Jelle teasen de nieuwe site

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch