Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: Boris stapt af van zijn Apple-evangelisme

Gamekings Redactie 16/05/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Zoals je misschien al op Twitter, Instagram of de Twitch-livestream hebt gezien is Boris afgestapt van zijn Apple iPhone. Na jaren trouw gezworen te hebben aan iOS en Apple, heeft Boris besloten het roer drastisch om te gooien en over te gaan op een smartphone die het mobiele besturingssysteem Android draait: Boris heeft namelijk de Google Nexus 5 gekocht. Over het hoe en waarom van zijn keuze vertelt hij in deze ‘Gamekings Extra: Boris stapt af van zijn Apple-evangelisme’.

Dat Boris een Apple-fan, werd niet onder stoelen of banken gestoken. Na jaren trouwe dienst aan Apple werd het volgens Boris echter tijd de grote elektronicagigant de rug toe te keren. De redactie was dan ook in rep en roer toen Boris ineens besloot over te gaan op een Android-toestel. Wat gaf hem hiertoe de aanleiding? Wat was zijn motief? Ook op Twitter en Instagram kreeg Boris talloze vragen van zijn volgers waarom hij ineens over wilde stappen. Ook deden ze hem suggesties naar andere smartphones en mobiele besturingssystemen. Zijn uitspraak in zijn Tweet: ‘Heb een nieuwe phone nodig. Wil geen iPhone meer.’ is nu al legendarisch. Zijn foto op Instagram boezemde zijn volgers angst in. Ondanks alle commotie blijft Boris er zelf vrij rustig over. Hij legt dan ook graag zijn keuze om af te stappen van iPhone’s iOS naar Android uit voor jullie in deze ‘Gamekings Extra: Boris stapt af van zijn Apple-evangelisme’.

Boris heeft dus een drastisch besluit genomen door van iOS naar Android over te stappen. Ben je benieuwd geworden wat zijn argumenten zijn? Of ben je zelf aan het twijfelen om over te stappen op Android of juist naar iOS?  Je hebt vast genoeg reden om deze ‘Gamekings Extra: Boris stapt af van zijn Apple-evangelisme’ te checken. Ben jij een iPhone- of Android-gebruiker? Laat het weten in de comments!

 

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch