Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: Boris over GTA Online

Gamekings Redactie 14/08/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Morgen is het eindelijk zover! De trailer van GTA Online wordt door Rockstar het internet opgegooid. De verwachtingen van Boris over GTA Online zijn hooggespannen. Hij denkt namelijk niet dat het een simpele multiplayer wordt die er naast de singleplayer bij moet, maar hij denkt juist dat het een opzichzelfstaande game zal worden. Misschien heeft het wel MMO-aspecten?

De GTA-games hebben heel lang geen multiplayer gehad. Volgens velen onder ons was dat een groot gemis. De eerste keer dat het mogelijk werd om een multiplayer te spelen in een GTA-wereld was die van GTA San Andreas. Er werd namelijk een mod, genaamd San Andreas Multiplayer, voor de game gemaakt. In deze mod konden honderden mensen tegelijk online in de wereld van San Andreas lopen. Er werden verschillende gamemodi ontwikkeld, van een MMO- tot stuntgame. In GTA IV werd er voor het eerst een multiplayer toegevoegd door Rockstar. Deze multiplayer was leuk om te spelen, maar bevatte nog veel mankementen. De gametypes waren allemaal niet goed genoeg uitgewerkt, waardoor bijna niemand het meer speelt. Hopelijk zal GTA Online dit helemaal rechttrekken.

Morgen zal eindelijk bekend worden wat de multiplayer van GTA V gaat inhouden. De verwachtingen op de redactie zijn hoog. Vooral omdat het zelfs een eigen naam heeft gekregen, GTA Online. Boris kan absoluut niet meer wachten tot het morgen is. Hij wil daarom graag zijn idee over de multiplayer met jou delen in deze video. Boris heeft tevens ook nog wat te zeggen over de PC-versie van GTA V.

Boris over GTA Online

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch