Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: Boris over Firstlook 2014 en de merchandise

Gamekings Redactie 07/10/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Er was veel commentaar over de Gamekings merchandise dus Boris wilde het daar nog even over hebben. Daarnaast vertelt hij je over wat hij komend weekend gaat doen op Firstlook 2014. Deze week krijgen jullie namelijk een item voorgeschoteld waarin de guys vertellen over zijn of haar rol op Firstlook 2014.

Om nog even op merchandise in te haken; op Firstlook 2014 vindt je nog veel meer toffe Gamekings gear, waaronder nieuw ontworpen t-shirts. Voor ieder wat wils dus! Op Firstlook 2014 staat niet iedereen van de redactie voor de camera. Ook achter de schermen moet er hard gewerkt worden om voor jullie een zo vet mogelijk evenement te organiseren. Dit jaar werken we samen met Tweakers en XGN.nl om jou te voorzien van een toffe Firstlook TV livestream.

Boris zal als host de presentatie voor Firstlook TV op zich nemen, met diverse presentatoren van uiteraard Gamekings en van Tweakers en XGN. Nog maar een paar nachtjes slapen en dan begint de grootste gamebeurs van de Benelux dan eindelijk: Firstlook 2014!

Gamekings Extra: Boris over zijn rol op Firstlook en de muts

 

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch