Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: Boris over de Xbox One bundels

David van Arragon 20/08/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

We hebben het loeidruk met toffe dingen, maar speciaal voor jou knallen we er gewoon een Gamekings Extra-item uit. InĀ Gamekings Extra: Boris over de Xbox One bundels vertelt Boris over waat door Microsoft is aangekondigd tijdens hun pers-event op de Gamescom 2013.

Naast een smakelijke lijst van launch-games heeft Microsoft ook aangekondigd dat de november pre-orders van de Xbox One een gratis exemplaar van FIFA 14 krijgen. Verder zijn er voor de overige pre-orders die langer op zich laten wachten, waaronder in Nederland, twee nog onbekende AAA-titels aangekondigd. Let wel, alleen als je nu al een pre-order hebt staan. Nieuwe pre-orders krijgen deze aanbieding helaas niet. Uiteraard doet Microsoft dit om na de negatieve publiciteit de pre-orders die geplaatst zijn vast te houden en aan de reacties te zien, worden mensen hier enthousiast van.

Boris is zelf ontzettend te spreken over de launch-games die Microsoft heeft aangekondigd. Met name titels als Battlefield 4, Dead Rising 3, FIFA 14, Forza Motorsport 5 en Watch Dogs doen zijn gamer hart sneller kloppen. Er zit voor iedereen wel wat tussen, dus schrijf de Xbox One nog niet helemaal af, ook al komen enkele van deze launch-games er ook voor de PlayStation 4.

Het lijkt alsof Microsoft steeds banger wordt om aankondigingen te doen door verschillende missers. We doen in ieder geval hard ons best om jou tijdens deze Gamescom op de hoogte te houden van de nieuwste ontwikkelingen omtrent Microsoft, maar ook al het andere spektakel wat voorbij komt. Vergeet niet vanmiddag om half vier in te checken op onze livestream op Gamekings.tv voor de EA en Sony persconferenties!

Gamekings Extra: Boris over de Xbox One bundels

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch