Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: Boris is klaar voor de summer sales

Gamekings Redactie 24/06/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is sinds afgelopen weekend eindelijk officieel zomer. En dat betekent maar één ding: games! Ja, je dacht natuurlijk aan mooie vrouwen op het strand en lekker met een biertje in de zon liggen. Nee dus. Iets wat elk jaar terugkomt als het zomer is dat zijn de summer sales! Niet alleen kledingwinkels doen dit, ook Steam en Bigu doen hier knetterhard aan mee. Dit is dus het moment dat je al die games, die je al het hele jaar hebt willen spelen maar je geen geld voor had, binnen kunt halen. Check hier wat Boris erover te zeggen had in deze nieuwe ‘Gamekings Extra: Boris is klaar voor de summer sales’.

Niet alleen jij geniet van de summer sales, maar natuurlijk ook onze eigen Boris. Hij heeft al een aankoop gedaan en hij gaat deze vanavond uitproberen. Hij heeft namelijk de indiegame Nether gekocht. Een survival game die zich afspeelt in een post-apocalyptische stad, waarin jij harde keuzes moet maken om te overleven. Je kan er voor kiezen met mensen samen te spelen of er voor kiezen om in je uppie te overleven. In beide gevallen moet je de wereld afspeuren naar voorwerpen die je kunt gebruiken om te overleven of je berooft andere spelers van hun spullen. Verder zijn er in deze wereld monsters uit een andere wereld die uit het niets kunnen verschijnen om het leven van jou en je vrienden zuur te maken.

Dus na al dit moois gehoord te hebben, wil je deze zomer toch helemaal niet meer naar buiten? De zon schijnt toch alleen maar op je beeldscherm. Dus doe lekker die gordijnen dicht, pak een biertje en ga gewoon lekker de hele zomer genieten van die keiharde zomer-aanbiedingen in de summer sales.
Gamekings Extra: Boris is klaar voor de summer sales

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch