Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: Boris is enthousiast over GTA 5

Gamekings Redactie 01/05/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Na een hele tijd radiostilte vanaf het front van Rockstar, hebben ze ons eindelijk verwend met drie nieuwe trailers van hun kersverse paradepaardje: Grand Theft Auto V. Nu was de timing niet heel erg relaxed, aangezien de meesten van ons stonden te lallen op een plein ergens in Nederland om te vieren dat we een koning hebben. We hebben uiteraard toch de moeite genomen hem te gaan checken. Boris is enthousiast over GTA 5 in ieder geval, dat is hij al een hele tijd. Hoe kan Rockstar nou een slechte game maken?

GTA 5 is inmiddels het vijftiende deel in de reeks van Rockstar. Van top-down gameplay naar 3D gameplay gaan, was een revolutionaire zet van de makers. Na het maken van GTA 4 inclusief de DLC die daar bij hoort en het maken van Red Dead Redemption, hadden ze het gevoel iets nieuws te moeten doen. Niko Bellic en John Marston waren volgens hen zulke sterke protagonisten, dat ze het idee hadden met maar één protagonist daar niet overheen te kunnen. Bij dit deel kun je daarom wisselen tussen drie protagonisten met elk een zeer eigen persoonlijkheid. Op elk moment van de game zou je moeten kunnen wisselen. Wanneer je met het ene personage op avontuur bent, gaat het dagelijkse leven van de andere twee gewoon door. Dit zou kunnen betekenen dat het personage die je kiest, op dat moment even op de WC zit bijvoorbeeld.

Wil je meer weten over GTA 5 en wat Boris over deze game te zeggen heeft, check dan donderdag om 18:00 uur zeker even de speciale preview die dan online staat!

Gamekings Extra: Boris is enthousiast over GTA 5

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch