Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: Boris heeft zijn Ouya binnen

Gamekings Redactie 22/07/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Er werd vanochtend een pakketje bezorgd op de redactie. Nou gebeurt dit wel vaker, maar Boris was over dit pakketje wel erg enthousiast. Met grote letters stond er Amazon op, en naar eigen zeggen had hij er twee lange weken op moeten wachten. Nu wordt het geheim van het pakketje eindelijk ontrafeld in ‘Gamekings Extra: Boris heeft zijn Ouya binnen’.

Speciaal voor jou pakt Boris zijn Ouya voor de camera uit. Plastic staat overduidelijk centraal bij deze nieuwe console, want vrijwel alles is beplakt met onnodige stukjes plastic. Ondanks dat Boris eerst nog vol enthousiasme de plasticjes verwijdert, wordt het hem al snel teveel. Hij wil gamen!

De Ouya wordt aangesloten, al heeft Boris daar wel eerst nog speciaal een Europese stekker bij moeten kopen, en het gamen kan… bijna beginnen. De Ouya wil namelijk eerst nog graag Boris’ creditcardgegevens hebben onder het motto ‘Fun Funding’.

Dennis heeft ook lucht gekregen van Boris’ nieuwste aanwinst en heeft een belangrijke vraag voor hem, want moet je deze Sinterklaas een Ouya voor je kind kopen? Of wordt hij dan in elkaar geslagen op het schoolplein, omdat zijn vriendjes een PlayStation of Xbox hebben?

Natuurlijk worden er ook nog wat games gespeeld, maar ook hierbij zet Dennis zo zijn vraagtekens. Zijn deze games, nadat Boris keurig zijn creditcardgegevens invoerde, wel allemaal echt voor nop? In ieder geval wordt de kwaliteit van de games nauwkeurig onder de loep genomen door Boris en Dennis.

Het antwoord op Dennis’ vragen en natuurlijk de unboxing van de Ouya zie je in ‘Gamekings Extra: Boris heeft zijn Ouya binnen’.

Gamekings Extra: Boris heeft zijn Ouya binnen

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch