Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: Boris heeft een Ouya update

Gamekings Redactie 24/07/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Afgelopen maandag kon je in Gamekings Extra zien hoe Boris zijn Ouya kreeg. Hij was direct al niet erg enthousiast over zijn console, maar had toen de emulatoren nog niet gecheckt. Nu heeft hij dat wel gedaan, dus ben je benieuwd of Boris’ mening over de Ouya is veranderd? Hij gaat het je uiteraard vertellen in Gamekings Extra: Boris heeft een Ouya update.

Zoals de meesten van jullie waarschijnlijk wel weten, is de Ouya een console die gerealiseerd is uit een Kickstarter-project. Boris kon niet wachten om de console in zijn handen te hebben, niet zozeer voor de games, maar voor de emulatoren die te downloaden zijn op het kleine kastje.

Al bij het uitpakken en aansluiten van de Ouya werd Boris ernstig teleurgesteld; de controller voelde erg plastic aan, de games waren vrijwel allemaal demo’s waar later voor betaald moest worden en één van de eerste dingen die gedaan moest worden, was het invullen van je creditcardgegevens. Niet hetgeen dat je het liefst doet wanneer je jouw nieuwe console voor het eerst aansluit.

Twee dagen later heeft Boris zijn Ouya wat beter kunnen checken. Hij heeft niet alleen meer games kunnen proberen, maar hij heeft natuurlijk ook een aantal van de vele beschikbare emulatoren kunnen downloaden. Nu vraag je je natuurlijk gelijk af: hebben de emulatoren Boris’ mening over de Ouya iets minder hard kunnen maken en vindt Boris de Ouya zijn geld nu wel waard? Dat hoor je van Boris zelf in ‘Gamekings Extra: Boris heeft een Ouya update’.

Gamekings Extra: Boris heeft een Ouya update

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch