Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: Boris en Skate spelen South Park: The Stick of Truth

Gamekings Redactie 17/02/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Binnenkort verschijnt dan eindelijk South Park: The Stick of Truth. De klassieke RPG, die zichzelf meerdere malen in de maling gaat nemen, verschijnt op 7 maart voor de Xbox 360, PlayStation 3 en de PC. Boris en Skate gingen naar het Comedy Central-gebouw om de game nu alvast te checken. Wat zij op dit moment van de game vinden, hoor je in ‘Gamekings Extra: Boris en Skate spelen South Park: The Stick of Truth’.

South Park: The Stick of Truth kan zomaar een hele speciale game gaan worden. Meestal zijn games die gebaseerd zijn op films of televisieseries niet erg succesvol, maar The Stick of Truth lijkt deze ban te gaan doorbreken. De game is heeft veel weg van een aflevering van South Park, waarbij jij het vijfde kind bent naast Cartman, Kenny, Kyle en Stan. De uitspraak ‘hoe meer zielen, hoe meer vreugd’ gaat waarschijnlijk op voor deze game, want South Park: The Stick of Truth belooft hilarisch te worden. Boris en Skate checken alvast hoe hilarisch de game is bij Comedy Central.

Natuurlijk kan er na een bezoekje bij Comedy Central niet al een conclusie getrokken worden over deze game, maar Boris en Skate krijgen wel een veel beter beeld van The Stick of Truth. Lang was namelijk onduidelijk hoe de game precies zou gaan spelen, maar de mannen lijken nu te weten wat hen te wachten staat op 7 maart aanstaande. Zijn Boris en Skate laaiend enthousiast? Of lopen ze teleurgesteld weg uit het Comedy Central-gebouw? Je hoort het in ‘Gamekings Extra: Boris en Skate spelen South Park: The Stick of Truth’.

Gamekings Extra: Boris en Skate spelen South Park: The Stick of Truth

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch