Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: Boris en Jelle snijden een Skylanders-taart aan

Gamekings Redactie 24/04/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

In Gamekings Extra komt het vaak genoeg voor dat we leuke pakketjes binnenkrijgen. Maar vandaag kregen we wel een heel bijzonder cadeautje met de post. Namelijk een taart! Die zijn altijd welkom. En niet zomaar een taart, maar een heuse Skylanders taart. Blijkbaar hebben ze iets te vieren bij Activision. Boris en Jelle gaan het cadeautje eens goed inspecteren, en kijken of het een waardige Skylanders-taart is. Check het in deze ‘Gamekings Extra: Boris en Jelle snijden een Skylanders-taart aan’.

Activision heeft net een compleet nieuwe Skylanders-game aangekondigd, namelijk Skylanders: Trap Team. De game zal vanaf 10 oktober beschikbaar zijn op de PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360, Xbox One, Nintendo Wii en de Nintendo Wii U. Het was geen geheim meer dat Activision plannen had om aan het einde van dit jaar een nieuwe Skylanders-game aan te kondigen. Toch is het altijd leuk natuurlijk. Nieuw in de game is dat het vanaf nu mogelijk is om personages uit de digitale wereld naar de fysieke wereld te halen. Dit kan door gebruik te maken van de nieuwe portal in de game genaamd: Traptanium Trap. Deze maakt het mogelijk om personages te vangen, waardoor ze te horen zijn in het echte speelgoed. Ze kunnen wel op elk moment terug in de game geladen worden. Een gaaf concept, waardoor het dus mogelijk is om met twee personages te spelen, en hier al spelend tussen te switchen. Wat er niet veranderd is aan de game is dat Kaos nog steeds de baas wil worden over Skylands. In een poging daartoe heeft hij alle gevangenen uit de Cloudcracker gevangenis meegenomen. Dit vertaalt zich overigens wel in 50 nieuwe characters!

Vanaf 10 oktober zullen we de nieuwe Skylanders-game dus kunnen spelen, maar voordat het zover is gaan we eerst maar eens lekker deze Skylanders: Trap Team taart aansnijden en oppeuzelen in deze Gamekings Extra.

Gamekings Extra: Boris en Jelle snijden een Skylanders-taart aan

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch