Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: Boris en Jelle over de Gruffalo en de E3

Shelly van Seventer 11/04/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Boris is enthousiast, want hij vindt deze Gamekings Extra namelijk het uitgelezen moment om ons allemaal te introduceren aan de Gruffalo. Boris is namelijk verbaasd dat we hier op de redactie helemaal niet bekend zijn met het fenomeen ‘Gruffalo’. Daarnaast hebben Boris en Jelle het over de E3. In juni is het namelijk zover en de mannen hebben het in deze Gamekings Extra onder andere over wat zij voor nieuwe games verwachten te zien. Ben jij benieuwd wat de Gruffalo is en wil je meer weten over de E3? Check dan deze ‘Gamekings Extra: Boris en Jelle over de Gruffalo en de E3’.

Vandaag hebben Boris en Jelle het nog even over wat zij verwachten van de aankomende E3. Met de net uitgekomen PlayStation 4 en Xbox One verwachten de heren natuurlijk dat er veel vette nieuwe next-gen titels worden aangekondigd. Boris denkt zelfs dat er misschien wel een hele nieuwe console wordt aangekondigd op de E3. In deze Gamekings Extra hebben Boris en Jelle het over welke console dit misschien kan zijn, maar natuurlijk verwachten de heren ook heel veel vette games. Zo hopen Boris en Jelle op een nieuwe Fallout, verwachten ze een nieuwe game van Naughty Dog en hopen ze meer te zien van Uncharted 4. Wat Boris en Jelle nog meer verwachten van de aankomende E3 check je in deze Gamekings Extra. Ook zijn de mannen haastig op zoek naar een hotel in L.A. De E3 is namelijk dichterbij dan je denkt, maar ze hebben nog steeds geen verblijfplaats gevonden. Hierover meer in deze ‘Gamekings Extra: Boris en Jelle over de Gruffalo en de E3’.

Boris en Jelle hebben dus heel wat te vertellen in deze Gamekings Extra. Ben jij benieuwd naar de Gruffalo of wil jij meer weten over de E3? Druk dan snel op die play-knop en check deze ‘Gamekings Extra: Boris en Jelle over de Gruffalo en de E3’.

Gamekings Extra: Boris en Jelle over de Gruffalo en de E3

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch