Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: Boris en Dennis op de Gamescom 2013

Gamekings Redactie 23/08/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Deze Gamekings Extra zijn we niet op de redactie, maar wel mét de redeactie. We gaan namelijk samen met Dennis en Boris een kijkje nemen op de beursvloer van de Gamescom. Jullie hebben misschien gehoord hoe druk het op de Gamescom was, maar nu kom je er zelf achter met Boris en Dennis op de Gamescom 2013.

Je verwacht misschien dat het rustiger is op de Gamescom, omdat deze redelijk snel na de E3 komt, maar er komen toch altijd nog genoeg mensen op de Gamescom af. In 2012 kwamen er ongeveer 275.000 bezoekers richting Keulen, hoeveel mensen dit jaar precies komen, moeten we nog even afwachten. De eerste dag dat het publiek naar binnen mocht, werden de deuren gesloten omdat het te druk binnen was. Of deze actie echt heeft geholpen of dat het te laat was, zullen Dennis en Boris snel genoeg merken. Gelukkig voor de bezoekers die voor een dichte deur stonden, de beurs is nog twee dagen open en dus is er nog genoeg tijd om de nieuwste en vetste games te spelen. Mocht je geen zin hebben om die kant op te gaan, dan ga natuurlijk naar Firstlook op 5 & 6 oktober in de Jaarbeurs in Utrecht. Dan hoef je ook niet helemaal naar Keulen in Duitsland.

Boris en Dennis gaan niet zomaar op pad. Nee, Boris wil namelijk naar een arcadehal om daar retro-games te gaan spelen. Of dit gaat lukken en hoe Boris en Dennis reageren op de drukte kun je zien in in deze ‘Gamekings Extra: Boris en Dennis op de Gamecom 2013’.

Boris en Dennis op de Gamecom 2013

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch