Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: Boris en Bardo over online video

David van Arragon 06/09/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

HOPPA! We doen het een keer helemaal anders en dan wel met dit redactie-item vanuit de studio. Een tijdje terug was Bardo van Banjomovies.nl al eens te gast tijdens Brievenmaandag. Speciaal voor dit Gamekings Extra-item is hij terug en heeft hij het samen met Boris over het verloop van zijn carrière op het interweb. Zou jij bijvoorbeeld net als Bardo geld willen verdienen met YouTube? Kijk dan naar deze “Gamekings Extra: Boris en Bardo over online video” voor wat tips en inzichten waar je misschien wel wat aan hebt. Uiteraard is het ook gewoon een super interessant item!

Zoals veel YouTube-beroemdheden beginnen is ook Bardo begonnen vanuit zijn eigen slaapkamer. Boris liep Bardo voor het eerst tegen het lijf op een van de vorige edities van Firstlook, waar hij als kleine jongen met een droom over de beursvloer liep. Inmiddels 21 jaar jong en een paar jaar wijzer, heeft Bardo net als Boris zijn droom weten waar te maken en maakt hij regelmatig online video’s die veel bekeken worden.

Boris is op het gebied van online media natuurlijk geen vreemde, want Gamekings bestaat al een flink aantal jaren. Samen met Bardo bespreekt hij de ontwikkelingen binnen het online landschap en wat je nou precies in huis moet hebben om een ware YouTube-beroemdheid te worden en daar een goede boterham mee te kunnen verdienen. Gamekings zou Gamekings niet zijn als we het niet over games zouden hebben, dus ook de groei in het aantal gaming-video’s op internet wordt door Boris en Bardo onder de loep genomen.

Gamekings Extra: Boris en Bardo over online video

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch