Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: Battlefield 4 veldtoilet

Gamekings Redactie 29/10/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Ook op de redactie krijgen we wel eens dingen binnen, waarvan je denkt: “Je kan de pot op!” Vandaag kregen we dan ook daadwerkelijk een pot binnen. Deze pot werd vergezeld van een erg interessante game, namelijk Battlefield 4. Je kent het wel. De mensen op de redactie hier worden in ieder geval helemaal gek. Dennis is echter gewoon vooral enthousiast over het veldtoilet waar Battlefield 4 in zat. Hoe blij Dennis precies is met de pot en hoe Boris probeert te achterhalen welke boodschap er in het toilet zit, kun je zien in deze ‘Gamekings Extra: Battlefield 4 veldtoilet’.

Het lijkt erop dat Battlefield 4 een van de meest intense shooters ooit gaat worden. Zo is het namelijk al jaren lang een goedlopende serie en de grote concurrent van het populaire Call of Duty. Ondanks dat beide games erg verschillen van elkaar, want Battlefield is meer tactisch en Call of Duty is gewoon een recht-voor-z’n-raap shooter waar je op alles knalt dat beweegt. Toch is er elke keer bij de release van deze games een grote fanboy-oorlog aan de gang. Wat de verkopen natuurlijk alleen maar ten goede komt.

Toch blijf ik maar denken aan dat veldtoilet, want het is toch wel vreemd om je game op te sturen in een wc of niet? Gelukkig staan we hier op de redactie niet snel meer ergens van te kijken, aangezien wij de meest bizarre shit voorbij zien komen. Wat vond jij het meest bizarre dat we ooit binnenkregen? Laat het weten in de comments!
Gamekings Extra: Battlefield WC pot

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch