Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: Battlefield 4 Dagboek deel 2

Gamekings Redactie 31/10/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is donderdag en ook vandaag is Dennis druk bezig met Battlefield 4. Hij is wel enthousiast, maar ook weer niet. Zoals je misschien gemerkt hebt, is het erg wisselvallig en vandaar dat het super handig is dat we een dagboek bijhouden. Vandaag is JJ ook van de partij, want hij wil ook even het een en ander kwijt over het nieuwe wapenfeit van DICE. Zo wordt er toch stiekem vergelijkingen getrokken met Call Of Duty: Ghosts en met de next-gen versies van deze game. Je ziet het allemaal in deze ‘Gamekings Extra: Battlefield 4 Dagboek deel 2’.

JJ en Dennis spenderen al hun tijd aan Battlefield 4 en willen jullie er zoveel mogelijk over vertellen. Natuurlijk komt de review er ook snel aan en vandaar dat we in deze dagboeksessies ons meer focussen op hun eigen ervaringen in de game. Toch moeten ze al wat tipjes van de sluier geven over bijvoorbeeld de singleplayer-modus, want daar hebben ze het een en ander op aan te merken. Ook vertelt JJ wat over het evenement dat dit weekend plaatsvindt, waar hij aanwezig zal zijn in Berkel en Rodenrijs. Daar gaat hij natuurlijk ook Battlefield 4 spelen en misschien zelfs samen met jou.

Al met al is Dennis in de tussentijd druk bezig met ondervinden wat hij nou precies van deze versie van Battlefield 4 vindt. Dat kan hij natuurlijk pas weten als die hem uitgespeeld heeft en één miljoen mensen online kapotgeschoten heeft. Verwacht dus de komende paar dagen nog meer dagboekvideo’s van onze Dennis en zijn ervaringen in Battlefield 4.
Gamekings Extra: Het tweede deel van het Battlefield 4 dagboek

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch