Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: Battlefield 4 Dagboek deel 1

Gamekings Redactie 30/10/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het komt soms voor dat er teveel games zijn om te spelen. Zo komt het hier op de redactie ook voor dat er teveel games zijn, die gecaptured moeten worden. Zo is Rogier druk bezig met Assassin’s Creed IV: Black Flag, en dat terwijl Dennis aan de slag wil gaan met Battlefield 4. Dit is natuurlijk een groot probleem en dat moet opgelost worden. Wij willen jou natuurlijk zo snel mogelijk alles over deze games vertellen. Gelukkig is Dennis de kwaadste niet en vertelt hij al een korte eerste impressie van Battlefield 4. Je ziet het in ‘Gamekings Extra: Battlefield 4 Dagboek deel 1’.

Battlefield 4 is natuurlijk een game waar velen van jullie al een lange tijd naar uitkijken. Toch blijf ik persoonlijk even wat langer wachten, omdat ik het gewoon echt pas wil spelen op de PlayStation 4. De reden hiervoor is dat ik recentelijk pas een PlayStation 3 heb gehaald voor GTA V. Ja dat was me toch wel even schrikken. Ik heb namelijk al meerdere keren next-gen kunnen gamen en dan is de current-gen gewoon echt niet meer waar je het voor wilt doen. Ik wil geen kartelrandjes, ik wil dat alles er gewoon op zijn best uitziet.

Maar goed, we hebben het helemaal niet over mij. Toevallig raken Dennis en Rogier verzeild in een vergelijkbare discussie over next-gen en current-gen met Battlefield 4 in de hoofdrol. Ben je benieuwd naar deze discussie tussen de heren en naar de eerste indruk van Dennis van Battlefield 4? In dit eerste Battlefield 4 dagboek kun je alles zien en meemaken.
Gamekings Extra: Battlefield 4 Dagboek deel 1

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch