Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: Afscheidscadeautjes en de Gamekings Livestream

Gamekings Redactie 01/08/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het weekend staat voor de deur en dat betekent maar één ding: de Gamekings vrijdagmiddag livestream! In deze Gamekings Extra kom jij te weten wat Dennis en Skate vanmiddag gaan spelen. Dat en uiteraard nog veel meer kun je allemaal zien in ‘Gamekings Extra: Afscheidscadeautjes en de Gamekings Livestream’!

De zon is uit zijn schulp gekropen, het weekend is bijna begonnen, de livestream staat om 16:00 uur voor je klaar en in die livestream komt Skate The Great langs om vette kills te maken en vijanden te ownen. Wat wil je nog meer? Dennis vertelt je wat hij en Skate in de livestream gaan spelen en daarbij wordt hij ook verrast met een van zijn favoriete dingen, namelijk bier. De reden voor deze gulle gift is het afscheid van de stagiaires en Jasper wilde daarvoor iets speciaals doen. Tijdens de livestream kunnen Dennis, Skate en de rest op de redactie genieten van een ijskoud, puur Amsterdams biertje. Het is een perfect afscheidscadeautje voor Skate en Dennis in de livestream.

Ook heeft Shelly een mededeling over de aankomende Brievenmaandag. Deze gaat namelijk over game-abonnementen op je console en dan met name EA, die eerder deze week EA Access aangekondigd heeft. Graag willen we van jou weten hoe jij daarover denkt, maar ook heeft Shelly twee stellingen voor je. Stelling 1: “EA Access is een positieve ontwikkeling” en stelling 2: “Ik wil meerdere game-abonnementen op mijn console”. Laat weten met welke stelling jij het eens of oneens bent en waarom via redactie@gamekings.tv, Facebook of Twitter via #Gamekings of #Brievenmaandag.

Wil je zien welke games de Gamekings-heren gaan spelen in de livestream? Of wat Dennis van Amsterdams bier vindt? Zoek niet langer, want hij is hier in ‘Gamekings Extra: Afscheidscadeautjes en de Gamekings Livestream’. De livestream check je om 16:00 op het officiële Gamekings Twitch-kanaal, we zien je daar!
Gamekings Extra: Afscheidscadeautjes en de Gamekings Livestream

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch