Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: Aankondiging Borderlands: The Pre-Sequel

Gamekings Redactie 09/04/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is inmiddels ruim twee jaar geleden dat Borderlands 2 uitkwam. De game werd ongekend positief ontvangen en heeft sinds de release talloze verschillende DLC-pakketten gekregen, elk gekroond met een totaal eigen thema. De DLC van Borderlands 2 stond er daarnaast om bekend dat het dezelfde hoogstaande kwaliteit kende als de game, iets wat niet vanzelfsprekend is voor DLC. 2K games en Gearbox staan er dus om bekend de kwaliteit die de serie kenmerkt terug te laten keren in elke DLC . Nu gaat het echter niet meer om DLC, want 2K Games heeft zojuist een gloednieuwe Borderlands-game aangekondigd. Zit je net als Dominique en Dennis ook te wachten op een nieuw Borderlands-deel en wil je er alles over weten? Check dan ‘Gamekings Extra: Aankondiging Borderlands: The Pre-Sequel’.

2K games mikt op de Borderlands-fans die nog niet de beschikking hebben over een PlayStation 4 of Xbox One. Het nieuwe deel in de populaire Borderlands-serie komt namelijk uit voor de PlayStation 3 en de Xbox 360. De game krijgt de titel Borderlands: The Pre-Sequel. Het verhaal zal zich, zoals de titel al laat doorschemeren, tussen Borderlands 1 en 2 gaan afspelen. Er is op het moment van schrijven nog geen trailer uitgekomen, maar wel is bekendgemaakt dat er vier nieuwe personages speelbaar zullen zijn. De game zal zich daarnaast afspelen op de Hyperion-basis die we kennen uit Borderlands 2.

Waarschijnlijk wordt binnenkort trailer online gezet waarin meer bekend wordt gemaakt rond dit nieuwe Borderlands-deel. Hou Gamekings.tv dus goed in de gaten! Tot het moment dat we de beschikking hebben over de trailer en meer informatie over Borderlands: The Pre-Sequel, check je ‘Gamekings Extra: Borderlands: Aankondiging The Pre-Sequel’. Dominique heeft er in ieder geval opvallend veel zin in en hoeveel zin hij precies heeft in deze game, is opvallend goed merkbaar in dit item.Gamekings Extra: Aankondiging Borderlands: The Pre-Sequel

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch