Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: Shelly en Steven over de BlizzCon 2016

Gamekings Redactie 08/11/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Afgelopen weekend vond BlizzCon 2016 plaats in Anaheim, Californië. Dit was niet zomaar een BlizzCon, want het was de 10e BlizzCon en de 25e verjaardag van Blizzard. Terwijl David en Emiel op het feest aanwezig waren, hebben Shelly en Steven de livestream gevolgd met hun virtual ticket. Wil jij weten wat zij vonden van het nieuws op de BlizzCon 2016? Check dan snel Gamekings Extra: Shelly en Steven over de BlizzCon 2016!

Helaas was er dit keer geen grote aankondiging, waar veel mensen toch wel op hadden gehoopt, maar werd het een groot spektakel waarin elke game meer ondersteuning krijgt. Zo krijgt Overwatch een nieuwe game mode waarin het mogelijk is om 3v3 en 1v1 games te spelen, twee nieuwe maps en een nieuwe character. Naast Overwatch was er ook aandacht voor Hearthstone die een nieuwe uitbreiding lanceert genaamd Mean Streets of Gadgetzan. In de nieuwe uitbreiding kun je een fractie kiezen waar jij voor gaat vechten. Ook kun je eenmalig een cardpack van 45 euro aanschaffen, waardoor jij bijna alle kaarten in je bezit kunt krijgen. Natuurlijk was er ook nieuws rondom World of Warcraft, maar of Steven hyped is?

Ben jij op de BlizzCon aanwezig geweest of heb je ook net zoals Shelly en Steven de livestream gevolgd? Laat ons weten in de comments wat jij van deze BlizzCon 2016 vond!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch