Menu Premium
Loading...

Gamekings E3 2013 Livestream

Gamekings Redactie 13/06/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Zit je klaar? Heb je jezelf voorzien van alle noodzakelijke benodigdheden om deze E3 2013 livestream marathon te overleven? We gaan namelijk beginnen met de wreedste E3 livestream tot nu toe! Uren lang zul je op je wenken bediend worden met allemaal nieuwe informatie, de persconferenties en lauheid van Skate en JJ. Het wordt een lange zit, maar dat maakt niets uit want je kunt de persconferenties van Microsoft, EA, Ubisoft en Sony live hier terugzien op Gamekings.tv. Dit alles wordt ondersteund door een voor- en nabeschouwing, zodat je de volledige E3 2013 ervaring krijgt met de Gamekings E3 2013 Livestream.

De geruchten vlogen al in het rond, maar de echte informatie kwam tijdens de persconferenties pas. Waar zit jij op te wachten en wat hoopte jij te gaan zien bij deze persconferenties? Natuurlijk ontbreekt de strijd tussen Xbox en PlayStation niet. Voor Microsoft en Sony was de E3 dan ook extra speciaal. Ga jij de overstap maken van het ene naar het andere platform of blijf jij jouw huidige console trouw? Dat is de belangrijkste vraag voor Sony en Microsoft. Door de afgelopen persconferenties kun je een goede glimp opvangen van wat je kunt gaan verwachten van de next-gen consoles en daarmee ook de next-gen games. Wie was volgens jou de grote winnaar van de E3 2013?

Check de 11 uur durende Gamekings E3 2013 livestream als je alles nog een keer wilt beleven. Misschien heb je wel de persconferentie van Sony moeten laten lopen doordat het te laat was, dan krijg je hier de herkansing, inclusief alle voor- en nabeschouwingen. Ga er maar goed voor zitten in ieder geval!

Gamekings E3 2013 Livestream

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch