Menu Premium
Loading...

Ga dit weekend los met de eerste Titanfall 2 open multiplayer Technical Test

Yannick van Doorn 16/08/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Welcome back, pilots! Titanfall 2 staat voor de deur en als klap op de vuurpijl krijgen we ook het volgende weekend harde multiplayer actie. Terwijl de Gamescom op het punt staat te beginnen, knalde Vince Zampella, co-founder van Respawn Entertainment, vanmorgen een tweet de wereld in die ons al voorbereidde op het volgende nieuws: ga dit weekend los met de eerste Titanfall 2 open multiplayer Technical Test!

Middels een trailer worden we van harte welkom geheten in de wereld van Titanfall 2. Terwijl de eerste titans uit de lucht vallen, zien we brute gameplay actie en heerlijke moves om binnenkort zelf ook uit te proberen. Te beginnen dus dit weekend met de eerste open multiplayer Technical Test op het programma. Deze krijgt het weekend erop een vervolg met een tweede Technical Test.

Dit weekend zullen er twee multiplayer modi beschikbaar zijn op net zo veel maps. Van vrijdag tot en met zondag krijgen we toegang tot Bounty Hunt, een 5-tegen-5 modus waarin je het opneemt tegen een ander team en daarnaast de Remnants Fleet-factie. Het is zaak om punten naar de bank te brengen tussen waves aan vijanden zonder dood te gaan. De andere modus is Pilots vs. Pilots waarbij je zonder titan tegen elkaar mag strijden op leven en dood! Combat skills zullen hier goed van pas komen. De maps waarin we gaan wallrunnen, schieten en springen zijn Boomtown en Homestead.

In het weekend van 26 augustus zullen we daarna een vervolg krijgen met de Amped Hardpoint modus. Dit is een vervolg op de Hardpoint Domination-modus uit het eerste deel van de serie. Het verschil met de vorige game is echter dat je nu je Hardpoint kan ampen om dubbele punten te scoren met je team. De map waarop deze actie zich voltrekt heet Forward Base Kodai.

Naast twee soorten titans, verschillende attributen als piloot en wapens als de Mastiff, een shotgun, en de Alternator, een SMG met dubbele loop, maken gamers voor het eerst kennis met Networks. Via Networks zal het vinden van vrienden makkelijk en snel gaan en kan je lekker samen knallen!

Titanfall 2 komt uit op 28 oktober op PlayStation 4, Xbox One en PC. Om alvast lekker in de stemming te komen zijn de komende twee weekenden een uitermate goede start. Spring jij dit weekend je Titan weer in voor wat multiplayer actie in Titanfall 2?

Bron: vg247

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch