Menu Premium

Fuse verschijnt in mei

Gamekings Redactie 24/03/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Fuse verschijnt in mei in Europa en de VS. De game van Insomniac maakte bij de preview niet erg veel indruk op Dennis en Skate en werd destijds ook uitgesteld. Nu is het dan toch bijna zover en over een kleine twee maanden kan je zelf een oordeel vellen over deze titel. Fuse verschijnt op 28 mei in de Verenigde Staten op de PlayStation 3 en de Xbox 360. Belangrijker om te weten is natuurlijk dat wij Europeanen op 31 mei met de game aan de slag kunnen.

Fuse is een third person co-op shooter voor vier spelers, maar kan ook worden gespeeld als single-player waarbij je kunt schakelen tussen de vier hoofdpersonages. Dalton Brooks (ex-huurling), Izzy Sinclair (wetenschapper), Jacob Kimble (detective) en Naya Deveraux (dief) vormen samen een team van undercover agenten met de naam Overstrike 9.

Ieder lid van Overstrike 9 heeft een bijzondere uitrusting. Met deze door buitenaardse technologie verbeterde uitrusting, een Energy Shield, Cloaking Device, Mass Bubble Gun en Electric Crosswbow onderscheiden de vier agenten zich van andere zogenoemde ‘strike teams’.

Voordat Fuse in mei uitkomt, is het alvast mogelijk om de game te pre-orderen en Insomniac heeft bekend gemaakt wat voor bonussen dat oplevert:

  • Vier Hyperion Prototype Agent Armor Skins
  • Vier Hyperion Prototype Weapon Skins
  • Quickdraw Team Perk

Kortom, zoals vaak het geval is bij dit soort pre-order acties, opsmuk waar je waarschijnlijk helemaal niks aan hebt. Veel zul je dus niet missen als je de game zonder pre-order besluit aan te schaffen gokken wij.

Fuse verschijnt in mei

Fuse verschijnt in mei

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch