Menu Premium

Frostpocalypse update vandaag beschikbaar voor Trials Frontier

René Janssen 17/04/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Vanaf vandaag kan je Trials Frontier op je iOS- of Android-apparaat updaten met de Frostpocalypse content update. Bij ons is het al rokjesdag geweest en bereiden we ons al voor op een hopelijk zonnige zomer, maar bij Trials Frontier zien ze de sneeuwvlokken al vallen. Daar zijn ze al helemaal in winterse sferen.

Frostpocalyse bevat een nieuwe winteromgeving met onder andere zestien nieuwe tracks, een nieuwe motor, twee nieuwe personages en een nieuwe outfit. Met de zestien nieuwe tracks komt het totaal aantal tracks nu op tachtig.

Tijdens deze winter-update, welke een maand zal duren, speel je elke week een nieuw gameplay-systeem vrij. Zo is het in de eerste week bijvoorbeeld jouw taak om de Zonnegod te helpen met de overgang van winter naar zomer. Nieuw zijn ook de PvP-modus ‘Seizoen van de Ezel’ en de razendsnelle Blitz-modus. In de Arctic Leaderboard kun je elke week een nieuwe lik verf winnen voor je motor. Door steeds beter te worden op de nieuwe tracks verzamel je nieuw materiaal voor je motor en ontgrendel je nieuwe tracks en motoren.

Vanaf vandaag kan je de nieuwe Frostpocalypse update installeren en mocht je Trials Frontier nog niet hebben, je kan gelijk deze nieuwste winter-editie downloaden via je AppStore en Google Play.

Frostpocalypse update vandaag beschikbaar voor Trials Frontier

Frostpocalypse update vandaag beschikbaar voor Trials Frontier

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch