Menu Premium

Back to the 90’s: Freddi Fish komt naar de consoles toe!

Hylke Haagsma 25/04/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Wie heeft er geen avonturen beleeft met Freddi en Loebas in de jaren 90? Veel mensen die toen jong waren hebben de verschillende games wel eens gespeeld. Denk dan bijvoorbeeld aan Freddi Fish en het verhaal van de Verdwenen Zeewierzaadjes of Freddi Fish 3: De zaak van de gestolen trompetschelp. Wat een jeugdsentiment hebben die games toch. Nu brengt Humongous Entertainment deze en meer leerzame games naar de consoles, en dat in 2019!

Fish

Freddi Fish en nog meer classics!

In nieuws dat het hart van elke 90s kind zal verwarmen, heeft Humongous Entertainment geteased dat ze hun klassieke educatieve spellen op consoles ergens in 2019 zullen vrijgeven. Details zijn schaars, maar de ontwikkelaar heeft op Twitter beloofd dat we spoedig nieuws zullen krijgen.

Fans van de ontwikkelaar weten dat Humongous  nogal veranderd is sinds het midden van de jaren 2000. Recent werd de naam verkocht aan Tommo nadat Atari, SA failliet ging. Onder Tommo porte het team het grootste deel van de backcatalogus naar de PC en de mobiel.

Putt-putt, Freddi Fish, Pyjama Sam, Spy Fox en Fatty Bear zijn beschikbaar om door te spelen als je een computer of smartphone hebt. Maar Humongous stopt daar niet. Zoals eerder vermeld zijn details nog steeds schaars over wat er gaat komen, maar de gedeelde foto bevat Freddi Fish, Pyjama Sam, Putt-Putt en Spy Fox. Vermoedelijk zullen die vier worden opgenomen in de aankomende release.

Dus, welke leerzame games heb jij vroeger gespeeld als kind? En heb je meer van Freddi Fish geleerd of toch van de Razende Rekenrace van Redcat? En ga je de games misschien nu wel door je kinderen laten spelen?

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch