Menu Premium
Loading...

Forza Motorsport 6 krijgt Fallout 4-auto

Samuel Boyd 14/04/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Dankzij de samenwerking tussen Turn 10 Studios en Bethesda kwam al eerder een gratis Fallout 4 auto uit voor Forza Motorsports 6, in de vorm van de 1956 Ford F100. Vandaag heeft Microsoft bekend gemaakt dat de uitrol van de nieuwe Fallout 4 auto is begonnen. Forza Motorsport 6 krijgt Fallout 4-auto Chryslus Rocket ’69, dit is daarbij ook de laatste Fallout 4 auto die uitkomt voor de populaire race-game.

Waar de eerdere 1956 Ford F100 een Fallout 4 re-work is van de echte klassieke Ford pick up, komt de Chryslus Rocket ‘69 direct uit Fallout 4. De racewagen heeft dan ook een opvallende retro-futuristische stijl en lijkt uit de trailer behoorlijk snel te zijn.

De Chryslus Rocket ‘69 is gratis voor gamers die, terwijl ze online waren op Xbox Live, Fallout 4 of Forza Motorsport 6 hebben gespeeld. Gamers die daar nog niet aan toe zijn gekomen krijgen de auto ook gratis wanneer ze in april één van de games spelen. Microsoft laat alvast weten dat vanwege het hoge aantal codes die verzonden gaan worden, het tot 7 dagen kan duren voordat je aan het racen kan!

Check in de bovenstaande trailer de Chryslus Rocket ’69 in al zijn futuristische glorie.

Forza Motorsport 6 krijgt Fallout 4-auto

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch