Menu Premium
Loading...

Forza Motorsport 5: Nürburgring Free Track Update Trailer

Gamekings Redactie 11/06/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

De door Turn 10 Studios ontwikkelde Forza Motorsport krijgt een nieuwe DLC en die kan je nu checken in de Forza Motorsport 5: Nürburgring Free Track Update Trailer. Als je in het bezit bent van een Xbox One en de game Forza Motorsport 5, dan kan je de Nürburgring DLC helemaal voor nop downloaden.

Dit is de derde uitbreiding voor de game wat betreft banen. Na Road America en Long Beach is de Nürburgring naar eigen zeggen de grootste en meest ambitieuze baan die de studio ooit gemaakt heeft. En dat is natuurlijk ook niet zo gek als je bedenkt dat de Nürburgring een van de grootste circuits van de wereld is. Turn 10 Studios geeft aan 26.000 bomen te hebben gemaakt om langs de track te zetten. Mooi verhaal, maar het draait toch echt om het wegdek, want asfalt rijdt een stuk prettiger dan boomschors denk ik zo. Afijn.

Leuk detail  aan deze toevoeging is, dat hij volledig met lasers is gescand is, om ervoor te zorgen dat de baan zo realistisch mogelijk is. Het is ondertussen tien jaar geleden dat ze de Nürburgring getekend hebben voor oudere versies van de game. Inmiddels is de track en de techniek teveel veranderd om nog steeds die tekeningen te gebruiken, dus hebben ze ervoor gekozen met high-tech apparatuur te gaan werken voor de nieuwe versie van deze gruwelijke track.

Natuurlijk hebben ze voor deze DLC een trailer gemaakt, en deze is vanaf nu ook hier op Gamekings.tv te checken!

nieuws_20140611Forza

Forza Motorsport 5: Nürburgring Free Track Update Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch