Menu Premium
Loading...

Forza Motorsport 5 Long Beach Trailer

Lisette Atsma 09/04/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Xbox One launch-titel Forza Motorsport 5 krijgt morgen wel een hele grote en vette update. Microsoft Studios heeft namelijk net de nieuwe Forza Motorsport 5 Long Beach Trailer uitgebracht. Hierin kondigen ze aan dat het Long Beach-circuit vanaf morgen beschikbaar zal zijn in Forza Motorsport 5.

Het betreft het gehele 1,97 mijl lange circuit van Long Beach. Daarnaast zijn er nog twee andere routes: een lichtelijk kortere Oost-loop en de halve mijl lange West-loop. Deze twee routes zijn er speciaal ingezet om te driften en om het technisch rijden te oefenen. Het is de allereerste keer dat het Long Beach circuit in een Forza Motorsport-game beschikbaar zal zijn. De track is opgezet met behulp van een laser scan van de gehele track, foto’s van de omgeving en uren van video’s. Op deze manier willen ze iedere nuance van de track in de game weergeven. Net als alle andere tracks die post-release zijn toegevoegd, zal Long Beach ook volledig geïntegreerd worden in alle modi van de game. De update brengt ook nieuwe rivalen en evenementen met zich mee voor de carrière-modus.

Naast het toevoegen van deze track worden er met deze update ook vijf nieuwe auto’s beschikbaar gemaakt. Vanaf morgen zijn de 1977 Fort Coyote Gilmore 77, de 1974 Lancia Stratos HF Tradale, de 1956 Jaguar D-type, de 1998 Mercedes-Benz AMG Mercedes CLK GTR en de 1971 Ferrari #2 Ferrari Automobili 312 P ook beschikbaar voor Forza Motorsport 5. Deze bakken worden echter alleen beschikbaar gemaakt voor Forza Motorsport 5 Car Pass-eigenaren.

De Long Beach-update zal gratis te downloaden zijn voor alle gamers die Forza Motorsport 5 spelen. De release valt samen met de veertigste Toyota Grand Prix van Long Beach ,welke dit weekend plaats zal vinden in Los Angeles. De update zal vanaf morgen te downloaden zijn.

Forza Motorsport 5 Long Beach Circuit Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch