Menu Premium
Loading...

Forza Motorsport 5 Infiniti Car Pack Trailer

Gamekings Redactie 13/08/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Er is nieuwe downloadable content beschikbaar voor Forza Motorsport 5. Het gaat om de Infiniti Car Pack. Om dat te vieren is er een korte gameplay montage gemaakt, welke je kunt zien in de Forza Motorsport 5 Infiniti Car Pack Trailer.

Onderdeel van het DLC-pakket zijn zes nieuwe auto’s. Dit zijn de 2014 Infiniti Q50S, 2014 Infiniti Q50 Eau Rouge, 2014 Renault Spark SRT_01E, 2014 Rolls-Royce Wraith, 2014 Infiniti Q50S, 2014 Infiniti Q50 Eau Rouge en de 2015 Ford Mustang GT. Vooral de Renault Spark valt op, want dit is een Formule E-wagen die volledig elektronisch gestuurd is. Dit zijn vijf van de zes nieuwe auto’s uit de Infiniti Car Pack. De laatste auto is een betaalbare auto, namelijk de ‘reasonably-priced car’ uit Top Gear. Nu kan jij, net als de sterren die in het tv programma verschijnen, een snelle tijd proberen neer te zetten op onder meer het Top Gear test track.

Naast de content is er ook een update die de livery caching verbetert en is er verbeterde ondersteuning voor gamers die de game, zoals het eigenlijk hoort, met een stuur spelen. Heb je alle auto’s al in je bezit, en heb je zin om deze content vrij te spelen en ermee de baan op te gaan? Race dan snel naar je console, want de Infiniti Car Pack is nu te downloaden voor Forza Motorsport 5 op de Xbox One.

Forza Motorsport 5 Infiniti Car Pack Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch