Menu Premium
Loading...

Forza Horizon Launch Trailer

Gamekings Redactie 01/10/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het Horizon Festival gaat bijna van start, waar de prachtigste en snelste bolides het tegen elkaar opnemen. Op 23 oktober is het zover, dus haal je glimmende Lamborghini of volrode Ferrari uit de garage en trek naar het zonnige Colorado. Wat je daar te wachten staat? Check de Forza Horizon Launch Trailer.

De weidse landschappen van Colorado zijn het middelpunt van het fictieve Horizon Festival, het walhalla of de natte droom voor elke racefanaat. Met bliksemsnelle bakken rijd je verschillende races over de snelwegen, speciale circuits en soms zelfs een stuk off-road. Bij een festival hoort natuurlijk ook lekkere muziek en dat zit bij Forza Horizon wel snor met tracks van Skrillex, Nero en The Black Keys. Met lekkere dubstep en harde rock ben je al snel geneigd om het gaspedaal helemaal tot aan de grond in te trappen, dus missie geslaagd zou ik zeggen.

Forza Horizon heeft het Forza DNA in zich, waardoor het niet alleen leunt op misschien wel de sterkste race physics, maar ook grafisch van je beeld spat. Daarentegen is de insteek van Forza Horizon wel anders. Geen afgezette circuits, maar één grote open wereld waar je alle vrijheid hebt om races en challenges te voldoen. Toch hebben daar weinig mensen problemen mee denk ik.

Heb jij je kaartje al voor het Horizon Festival? Zo niet, misschien moet je dan even de Forza Horizon Launch Trailer bekijken.

Forza Horizon Launch Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch