Menu Premium
Loading...

Forza Horizon Happy Place Trailer

Gamekings Redactie 23/10/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Forza Horizon verschijnt over enkele dagen in Europa. Voor het zover is, kun je zien hoe erg de auto’s het zelf in de game naar hun zin hebben in de Forza Horizon Happy Place Trailer.

Even de trailer in een notendop. Een zakenman wordt opgebeld door zijn auto en krijgt te horen dat deze hem heeft verlaten om vrij te zijn in de wereld van Forza Horizon. Alle prachtige bolides willen gewoon op het festival Horizon aanwezig zijn. Ondersteunt door wat verplichte dubstep, racet de gele SRT Viper richting Colorado.

Zoals je misschien al uit de Happy Place Trailer kunt opmaken, speelt Forza Horizon zich niet meer af op het race circuit: de serie is verplaats naar de open wereld. Je kunt vrij rondrijden in een deel van Colorado waar het fictieve Horizon evenement plaatsvindt. Hier is het aan jouw de taak om zoveel mogelijk races en challenges te winnen, zodat je steeds een nieuw polsbandje ontvangt. Met polsbandjes speel je moeilijkere races en challenges vrij tot je uiteindelijk de kampioen van het festival bent.

Daarnaast krijg je niet alleen nieuwe polsbandjes zodra je wint, je ontvangt ook bakken met geld en soms een nieuwe racewagen. Hiermee kun je jouw garage flink uitbreiden met zowel super auto’s als dozen op wielen. Vervolgens kun je jouw vehikel tweaken tot je precies met de bak rijdt waar je ‘s nachts stiekem over droomt.

Op 26 oktober verschijnt Forza Horizon op de Xbox 360. Nu eerst nog even de Forza Horizon Happy Place Trailer.

Forza Horizon: Happy Place Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch