Menu Premium
Loading...

Focus Home Interactive toont gameplay trailer The Technomancer

Joep Omes 20/04/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Er is wel degelijk leven op Mars! The Technomancer, de nieuwe sci-fi action RPG van ontwikkelaar Spiders, neemt ons mee naar de rode, dorre planeet waar verschillende bedrijven en organisaties oorlog voeren om het belangrijke en schaarse goed; water. Technomancers zijn strijders, die met behulp van implantaten elektriciteit kunnen manipuleren en op die manier vechten tegen hun vijanden.

The Technomancer bevat een goede 40 uur aan quests, waarbij elke beslissing die de speler maakt consequenties heeft voor de verdere verloop van het spel. Daarnaast kun je per klus kiezen op wat voor manier je deze klaart en kun je je eigen speelstijl ontwikkelen. Tijdens je reis op Mars kom je in aanraking met nieuwe vrienden die je helpen, vijanden, monsters en heb je de mogelijkheid om naast het leren van vaardigheden ook je eigen uitrusting en wapens te maken.

The Technomancer komt uit op 21 juni op PlayStation 4, Xbox One en PC, maar uitgever Focus Home Interactive heeft alvast een gameplay trailer vrijgegeven waarin dit alles en meer besproken wordt. Check ‘m dus snel! Reis jij deze zomer naar Mars? Laat het weten in de comments!
Focus Home Interactive toont gameplay trailer The Technomancer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch