Menu Premium

Five Nights at Freddy’s World van Steam gehaald

Yannick van Doorn 26/01/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Nog maar kort nadat Five Nights at Freddy’s World gereleased werd op Steam is de game nu alweer verwijderd. Ontwikkelaar Scott Cawthon lanceerde de game in al zijn enthousiasme een maand eerder dan gepland, maar naast de goede reviews die de game ontving, kwam hem dit ook op de nodige kritiek te staan. Toch belooft hij het goed te maken.

Five Nights at Freddy’s World is een RPG gebasseerd op de originele Five Nights at Freddy’s van indie-developer Scott Cawthon. De game zou eigenlijk in februari gereleased worden op Steam, maar verscheen deze maand dus al. “Ondanks de positieve rating van 87% was ik niet tevreden met de kritieken en reviews die over de game verschenen” zegt Scott Cawthon in een officieel statement. Dit is de reden voor het verwijderen van de game van Steam. Hij biedt zijn excuses aan iedereen die de game heeft aangeschaft en heeft daarnaast een afspraak met Valve gemaakt dat iedereen die de game aangeschaft heeft een refund kan aanvragen.

De game is voor nu dus tijdelijk offline gehaald, maar een nieuwe versie zal binnenkort volledig en gratis te downloaden zijn op GameJolt. Hier is op dit moment alleen de demo nog maar beschikbaar. Hebben jullie de game gespeeld? En vinden jullie dit een goede stap van Scott Cawthon? Laat het ons weten in de comments!

Bron: VG247

Five Nights at Freddy's World van Steam gehaald

Five Nights at Freddy’s World van Steam gehaald

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch