Menu Premium
Loading...

Firstlook Journaal: komend weekend is het aan!

02/10/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

JJ zit er bijna doorheen, net als de complete redactie. Maar hij weet altijd nog wel ergens wat power vandaan te halen om ook dit laatste Firstlook Journaal van 2019 vol enthousiasme te presenteren. Want aankomend weekend is het zover. Dan kan iedereen die zin heeft in een fijn game-feestje langskomen in de Jaarbeurs om samen met de Gamekings-redactie te genieten van een digitaal pretpark met honderden spelcomputers, arcade-kasten en pinball machines.

Nintendo neemt ook Nintendo Switch Lite mee naar Utrecht

JJ heeft nog een aantal nieuwe zaken te melden. Zo is er met Little Chicken Studio nog een toffe Indie-developer bij gekomen, is Ori and the Blind Forest: Definitive edition speelbaar en vliegen de competities je om de oren. Ook neemt Nintendo naast de gewone Switch ook de Switch Lite mee naar hun stands. Daar zullen een hoop Nintendo-fans blij mee zijn.

Stemverloop Dutch Stream Awards is spannend

De uitreiking van de Dutch Stream Awards belooft een dingetje te worden op de zaterdag van Firstlook Festival. In de meeste categorie├źn liggen de nummers 1, 2 en 3 best dicht bij elkaar. Wie gaat er winnen? Dat is natuurlijk een vraag waar je alleen antwoord op zult krijgen als je aanwezig bent op Firstlook!

Honderden consoles, arcade-kasten en PC’s staan voor je klaar

Nog een paar nachtjes slapen en dan kan iedereen aan de slag met de tientallen classic arcade kasten in de Omen Arcade, de nieuwe games van Nintendo op maar liefst twee stands en de splinternieuwe OnePlus 7t met Call of Duty Mobile. Verder kun je meedoen aan tientallen battles op honderden consoles en PC’s (waaronder de Fortnite setup van 64 PS4’s) en kun je 2KShelly en 2KDennis weer eens zien shinen op het podium. Daarnaast valt er genoeg te shoppen bij 70 kramen en stands, kun je tientallen befaamde retro games spelen of naar Skate kijken on stage, de uitreiking van de Dutch Stream Awards checken, hangen bij en met Gamekings en vooral gewoon een gezellige dag hebben met gamers onder elkaar. Gamen thuis is tof, maar met zijn allen bij elkaar beats everything.

Alle info over het event vindt je hier . Kaarten voor het festival kun je op deze plek kopen. Hopelijk tot aankomend weekend!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch