Menu Premium

Final Fantasy XV krijgt vanavond mogelijk nieuwe demo

Franky Mangal 30/03/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Square Enix houdt vanavond het Final Fantasy XV Uncovered evenement in Los Angeles en langzaamaan sijpelen de eerste geruchten binnen over wat er vanavond allemaal onthuld gaat worden. Een van de geruchten betreft een nieuwe demo van Final Fantasy XV.

Deze nieuwe demo zou gaan om een stukje achtergrondverhaal met een jonge Noctis in de hoofdrol. Om het nog spannender te maken, komt deze gameplay niet terug in de volledige game. De informatie komt uit een korte video op de Chinese website Youku. Hierin is te zien hoe een jonge Noctis door een droomwereld wandelt en één van de andere personages uit de game ontmoet. Het blijft op dit moment nog gissen of het daadwerkelijk om een nieuwe demo gaat, maar het zou zomaar één van de verrassingen kunnen zijn die Square Enix voor ons in petto heeft. Om het zeker te weten zullen we nog even geduld moeten hebben tot vanavond.

Final Fantasy XV gaat verschijnen voor PlayStation 4 en Xbox One. Een releasedatum hopen we na vanavond ook te weten. Wat zijn jouw verwachtingen van Final Fantasy XV? Laat het ons weten in de comments!

Bron: Destructoid

Final Fantasy XV krijgt vanavond mogelijk nieuwe demo

Final Fantasy XV krijgt vanavond mogelijk nieuwe demo

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch