Menu Premium

Final Fantasy XIV: A Realm Reborn details

Gamekings Redactie 02/09/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Er zijn nieuwe Final Fantasy XIV: A Realm Reborn details vrijgegeven. De Final Fantasy reeks loopt al 25 jaar en om dat te vieren gaf Square Enix een feestje. Op dat feestje werd meer bekend gemaakt over het nieuwste deel in de serie, namelijk Final Fantasy XIV: A Realm Reborn. Aangezien Final Fantasy XIII een offline single player RPG was, is de online Final Fantasy aan de beurt.

Final Fantasy XIV is dus een MMO game, en langzaam maar zeker wordt er meer bekend. Er komen twee nieuwe jobs bij: de Anarchist en de Summoner. Ook wordt het grouping systeem van de vorige Final Fantasy MMO vervangen door een nieuw party systeem genaamd Limit Break.

De alpha test begint binnenkort. Uiteraard eerst in Japan, daarna wordt in nog drie stappen de rest van de wereld erbij betrokken. Mocht je meedoen aan de alpha test, dan wordt je data gesaved tot 1 november. 11 November is de dag dat je niet meer online spelen mag. Je data van vóór 1 november wordt overgezet naar het uiteindelijke spel, als je na 1 november doorspeelt tot de servers offline gaan op de elfde, dan gaat die data verloren.

Geef jij deze komende Final Fantasy MMO een kans?

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch