Menu Premium
Loading...

Final Fantasy IV: The After Years komt naar de PC

Rik Koning 23/04/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Square Enix heeft vandaag bekend gemaakt dat Final Fantasy IV: The Ater Years – een game die oorspronkelijk in 2008 en 2009 op allerlei mobiele platforms en handhelds gereleased werd –  nu ook naar de PC gaat komen. In 2013 werd de game al uitgebracht op iOS en Android en vanaf 12 mei zal de game tevens te downloaden zijn via Steam.

Final Fantasy IV: The After Years is een sequel op de oorspronkelijke Final Fantasy IV die onze Gamekings in hun jonge(re) dagen op de SNES speelden. The After Years speelt zich af 17 jaar na het oorspronkelijke verhaal en volgt karakters uit het origineel. Naast dat het aantal polygonen in een personage waarschijnlijk ongeveer verhonderdvoudigd is, gebruikt het spel veel van dezelfde locaties en mechanics.

Speciaal voor de PC remake heeft Square Enix Visual Works een cinematische intro gemaakt en die kun jij NU hierboven checken! Verder is geduld een schone zaak, want je zal pas volgende maand echt met de game aan de slag kunnen. Final Fantasy IV: The After Years komt op 12 mei uit via Steam.

nieuws20150423_FFIVTheAfterYearsPC

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch