Menu Premium

Final Fantasy 3 wordt launchtitel Ouya

Gamekings Redactie 31/07/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Goed nieuws voor de Ouya backende gamers. Het derde deel uit de befaamde J-RPG serie van Square Enix, Final Fantasy 3, zal direct speelbaar zijn bij de launch van de komende console. Dat heeft Yoichi Wada, de opperbaas van Square bevestigd.

Een port van de DS remake uit 2006 is nu al speelbaar op andere Android-platformen, maar Yoichi Wada zegt dat de game ook volledig wordt geoptimaliseerd voor de Ouya. Daarnaast zullen ze rekening houden met het verstrekken van extra content voor de Ouya in de toekomst.

Deze bevestiging maakt Square Enix de eerste third-party uitgever van de Ouya. Vorige week werd al bekend dat Ouya in zee zou gaan met Cloud Gaming-dienst OnLive en zo al honderden games van verschillende uitgevers aan hun online-bibliotheek toevoegde.

Waar velen bij de launch van het Kickstarter-project van de Ouya nog erg sceptisch waren, zullen er nu toch heel wat meningen bij moeten worden gesteld. De Ouya heeft het voor elkaar gekregen om binnen korte tijd twee hele grote partijen voor zich te winnen. Nu rest de vraag, wie is de volgende?

Welke publisher of ontwikkelaar zou jij graag in samenwerking zien gaan met de makers van de Ouya?

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch