Menu Premium

FIFA 15 werkt niet langer meer via SharePlay op de PlayStation 4

Angelique Grift 14/11/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Eerder deze maand kondigde Sony al aan dat uitgevers de optie krijgen om de SharePlay-functie van de PlayStation 4 te blokkeren. Na een reeks andere titels werkt ook FIFA 15 niet langer meer via SharePlay op de PlayStation 4.

Dit is de eerste game van EA die SharePlay tegenhoudt, maar andere uitgevers hebben al een aantal titels op hun naam staan. Voor deze footie zijn er namelijk nog dertien andere games met restricties in deze streaming-dienst van Sony. De games waar dat onder andere voor geldt zijn: Call or Duty: Advanced Warfare, Call of Duty: Ghosts, Wolfenstein: The New Order, Metro Redux, Tomb Raider, Hotline Miami, Thief en Minecraft.

Wanneer iemand een game wil streamen van één van de genoemde titels vanaf de console van een vriend verschijnt er een vervelend bericht. Daarin staat dat de game die de host aan het spelen is niet bekeken mag worden vanwege restricties in jouw land of regio.

De SharePlay-functie maakt het mogelijk voor spelers om met elkaar te gamen, zonder in dezelfde kamer te zitten en maar één van twee hoeft in bezit te zijn van de game. Volgens Sony is deze manier van samen gamen mogelijk met elke game, tenzij een uitgever ervoor kiest de functie te blokkeren.

Bron: Gamespot

FIFA 15 werkt niet langer meer via SharePlay op de PlayStation 4

FIFA 15 werkt niet langer meer via SharePlay op de PlayStation 4

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch