Menu Premium

FIFA 15 op Xbox 360 en PlayStation 3 bevat geen Pro Clubs mode

Franky Mangal 22/08/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Nog een kleine maand voordat alle voetbalfanatici zich kunnen uitleven met FIFA 15. Zoals we gewend zijn van Electronic Arts, zal de game op vrijwel elk platform uitgebracht worden. Gamers die FIFA 15 op de Xbox 360 of PlayStation 3 gaan spelen krijgen een iets aangepaste versie, want FIFA 15 op Xbox 360 en PlayStation 3 bevat geen Pro Clubs mode. Op de Xbox One en PlayStation 4 is de Pro Clubs mode wel beschikbaar.

Met de Pro Clubs mode maakte Electronic Arts het mogelijk om je eigen club te starten of jezelf bij een club aan te sluiten. Hiermee werd 11 tegen 11 online een feit en de modus is al een aantal jaar niet meer weg te denken uit de reeks. Des te vreemder is nu de beslissing om de optie voor de Xbox 360 en PlayStation 3 versie nu weg te laten. “We hebben erg veel vertrouwen in de innovatie en diepgang die we FIFA 15 voor deze consoles hebben kunnen meegeven, maar sommige dingen waren op deze consoles niet meer mogelijk. Enerzijds door beperkingen van de hardware, anderzijds door een gebrek aan tijd en andere middelen”, zo valt op de website van Electronic Arts te lezen.

Alle andere speelopties zoals Ultimate Team, Carrière, Toernooi, Online seizoenen en Online vriendschappelijk zitten er gelukkig wel in en ook zijn alle competities weer van de partij, waaronder de Engelse en de Turkse. Met alle licenties zit het dus wel goed en over een maand zal blijken hoe groot het gemis van Pro Clubs mode zal zijn.

FIFA 15 op Xbox 360 en PlayStation 3 bevat geen Pro Clubs mode

FIFA 15 op Xbox 360 en PlayStation 3 bevat geen Pro Clubs mode

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch