Menu Premium
Loading...

FIFA 15 Incredible Visuals Trailer

Gamekings Redactie 30/06/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Met het WK voetbal in volle gang, is het niet zo gek dat het gesprek van de dag dan ook alleen maar om voetbal draait. Alle ogen zijn momenteel gericht op het FIFA WK voetbal in Brazilië. EA maakt dankbaar gebruik van alle publiciteit met de FIFA 15 Incredible Visuals Trailer.

Elk jaar zien we deze game voorbij komen en het is een van de meest mainstream games die er op het moment gespeeld worden. Dit betekend echter niet dat de game er slechter van wordt, want elk jaar zit er een hoge dosis aan vernieuwing in de game. In de FIFA 15 Incredible Visuals Trailer laat EA even zien wat ze allemaal hebben verbeterd in dit nieuwste deel in de reeks games. Zo is het allemaal een behoorlijk stuk realistischer geworden, dan dat het al was. De extra focus is gelegd op de manier hoe de spelers zich bewegen in het veld en hoe verschillende invloeden de spelers zich anders laten gedragen. Zo hebben ze dit maal ook de focus gelegd op de ademhaling van de spelers. Hoe goed je conditie ook is, als je een pleuris end heb gerend, dan wil je nog wel eens buiten adem zijn. Wanneer het regent worden de spelers zichtbaar smerig door het modder en bij een tackle blijf je de sporen zien in het gras. In de stadions zijn nu ook geanimeerde LED worden aanwezig om het de beleving helemaal top te maken.

Het is een enorme waslijst aan kleine aanpassingen die EA heeft gedaan om de game zo realistisch mogelijk te maken. Tot nu toe hebben ze ons nog niet teleurgesteld en na eenentwintig edities van deze game, kunnen we er wel vanuit gaan dat de tweeëntwintigste versie ook aan de verwachtingen gaat voldoen. FIFA 15 komt uit op 26 september en is dan speelbaar op de Xbox One, Xbox 360, PlayStation 3, PlayStation 4, PS Vita, 3DS, Wii en niet te vergeten de PC.

nieuws_20140630fifa15

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch