Menu Premium

FIFA 15 heeft zijn eerste update op de PlayStation 4 en Xbox One

Angelique Grift 14/10/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Nog geen maand geleden is FIFA 15 uitgekomen en tot niemands verbazing rolde EA een aantal weken later al een patch uit voor de PC. Toen was nog onduidelijk of ook andere platformen de patch zouden krijgen, maar FIFA 15 heeft zijn eerste update nu ook op de PlayStation 4 en Xbox One. Na de lancering van de game heeft EA een hoop kritiekpunten vanuit de FIFA community gekregen. EA belooft met deze update veel van deze pijnpunten te hebben opgelost.

Wat kunnen we van deze update verwachten? Voor de PlayStation 4- en Xbox One-eigenaren betekent het best een hoop verbeteringen. De functie “search-by-name” in de Career modus, de hospitality upgrade in de Career Modus en Pro Clubs, en het publiek van de thuisploeg in Match Day Live wedstrijden zijn allemaal gefikst. Ook kun je voordat je een online match start zien hoe goed de verbinding is van de FIFA 15 Ultimate Team. Daarnaast zijn er nieuwe camera’s toegevoegd in Online Seasons voor de gastspelers. Ook kun je helaas niet meer oneindig wisselen van spelers voor de vrije trap en in een Season match kun je geen veranderingen meer aanbrengen in je reserves of wissels. Eerder konden sommige spelers na een FUT-match niet door, omdat het scherm erna niet verscheen. Nu is dat probleem gelukkig opgelost.

Vooral een kleine percentage PlayStation 4-spelers schijnen last te hebben van het haperen van de game. EA blijft onderzoeken naar de problemen van de footie en vraagt de spelers dan ook graag om hun hulp als er problemen voor komen. Verder zeggen ze te blijven werken aan de verbeteringen naar een betere FIFA 15-ervaring.

FIFA 15 heeft zijn eerste update op de PlayStation 4 en Xbox One

FIFA 15 heeft zijn eerste update op de PlayStation 4 en Xbox One

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch