Menu Premium

Federale overheid krijgt klachten over Mass Effect 3

Gamekings Redactie 19/03/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

De Mass Effect 3 kwestie krijgt nog een staartje, er zijn namelijk klachten ingediend bij de federale overheid.

Je hebt uiteraard meegekregen of zelf ondervonden dat er rondom het einde van Mass Effect 3 grote controverse heerst. Hoe je er ook in staat, de kwestie krijgt nog een staartje. Een federaal staartje om precies te zijn. BioWare Forum gebruiker “El_Spiko” heeft namelijk een klacht ingediend bij de Federal Trade Commission wegens vals adverteren van Electronic Arts. Ook diende hij een klacht in bij Better Business Bureau, de Amerikaanse Ombudsman zeg maar. Geen halve maatregelen dus.

“Na het lezen van de beloftes in alle reclame campagnes en PR interviews over het einde van de game was het duidelijk voor mij dat het uiteindelijke product niet voldeed aan deze toezeggingen”, aldus El_Spiko. “Het is niet dat ik dit met plezier doe, maar door het slechte einde, de niet nagekomen beloftes en het ontbreken van enige reactie van EA of BioWare, voel ik dat dit nog de enige uitweg is.”

Hij voegt er tenslotte nog aan toe dat hij zijn Mass Effect 3 exemplaar inlevert als er binnen het 30 dagen ruil beleid geen oplossing is gevonden voor de kwestie. Persoonlijk denk ik dat El_Spiko zijn punt al genoeg heeft gemaakt met de officiële klachten, maar het mag duidelijk zijn dat Mass Effect 3 mensen aan het hart gaat.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch