Menu Premium

Far Cry Primal krijgt gameplay-onthulling tijdens The Game Awards

Erwin Prins 26/11/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Volgende week vrijdag is het tijd voor de jaarlijkse Game Awards. Producer en host van de show Geoff Kneighley maakte eerder deze week via Twitter bekend dat er tien ‘world premieres’ kunnen worden verwacht. Een hiervan blijkt het gameplay-debuut van Far Cry Primal te zijn.

In tegenstelling tot Blood Dragon, welke als standalone add-on op Far Cry 3 kan worden gezien, kondigde uitgever Ubisoft Far Cry Primal aan als een geheel op zichzelf staand deel. De game speelt zich af tijdens het stenen tijdperk, waarin de speler middels het craften van wapens en items het op moet nemen tegen allerlei wilde dieren en rivaliserende stammen. Met de nieuwe setting hoopt ontwikkelaar Ubisoft Montreal een frisse draai te geven aan de franchise.

Far Cry Primal zal op 23 februari 2016 uitkomen voor de Xbox One en de PlayStation 4. Zoals wel vaker kiest Ubisoft ervoor om een aantal weken later pas de PC-versie uit te brengen. Overigens zijn de overige negen ‘world premieres’ van de aankomende Game Awards nog niet bekend. Welke games hoop jij te gaan zien? Laat het weten in de comments!

Bron: VideoGamer

Far Cry Primal krijgt gameplay-onthulling tijdens The Game Awards

Far Cry Primal krijgt gameplay-onthulling tijdens The Game Awards

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch