Menu Premium
Loading...

Far Cry Classic Launch Trailer

Karim Shehata 11/02/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Iets meer dan een jaar geleden werden we getrakteerd door Ubisoft in de vorm van Far Cry 3. De game verscheen aan het einde van 2012 en daarmee werd het beste voor het laatst bewaard door de Franse uitgever. Nu kunnen we binnenkort aan de slag met alle Far Cry-games in één bundel, genaamd Far Cry: The Wild Expedition. Deze bundel bevat Far Cry, Far Cry 2, Far Cry 3 en Far Cry 3: Blood Dragon. Eerstgenoemde game is onder de naam Far Cry Classic vandaag echter al verschenen op Xbox Live en daardoor kun je hier de Far Cry Classic Launch Trailer checken.

Wanneer je de gehele bundel nodig denkt te hebben, is het handig om even te wachten tot 21 februari. De bundel zou in eerste instantie op Valentijnsdag verschijnen, maar Ubisoft heeft vandaag laten weten dat we nog even een weekje langer moeten wachten. Wel is zoals gezegd vandaag Far Cry Classic al verschenen op de Xbox 360, terwijl de release op de PlayStation 3 van deze game morgen zal volgen. Wanneer Far Cry Classic dus de enige game is die je nog mist in je Far Cry-collectie, kun je deze dus vanaf vandaag compleet maken.

De eerste Far Cry-titel is vanaf nu dus lekker in HD te spelen op de Xbox 360 en vanaf morgen ook op de PlayStation 3. De game, die destijds is ontwikkeld door Crytek, zette tien jaar geleden een nieuwe standaard neer, waarvan de Far Cry-serie later nog erg van heeft geprofiteerd. Wanneer deze game je destijds dus aan je neus voorbij is gegaan, is het zeker geen onverstandig idee om even wat gamegeschiedenis op te snuiven met deze Far Cry Classic. Hoe deze game eruit ziet op de current-gen consoles is goed te zien in de Far Cry Classic Launch Trailer.

Far Cry Classic Launch Trailer

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch