Menu Premium
Loading...

Far Cry 4 Weapons of Kyrat Trailer

Jeroen Wiersma 02/10/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Zoals je natuurlijk begrijpt, spelen wapens een grote rol in een shooter. Far Cry 4 is wat dat betreft goed vertegenwoordigd, want de game beschikt over diverse wapens met verschillende eigenschappen, zoals je kunt zien in de Far Cry 4 Weapons of Kyrat Trailer.

Bekende wapens als de submachine gun met zijn heerlijke gepruttel, de machine gun om alles om jou heen neer te maaien en de P416, voor wanneer je iets betrouwbaarders nodig hebt, maken hun opwachting. Net als de hartverwarmende vlammenwerper en de Kukri, een traditioneel Nepalees hakmes. Maar daar blijft het niet bij, ook de auto-crossbow is present; hét wapen voor de sluipmoordenaar, waar je in no-time de tegenstanders stilletjes mee tegen de grond krijgt. Wil je wat meer herrie schoppen, pak dan de mortier en blaas jouw vijanden van een veilig afstandje op. Ten slotte is er natuurlijk de tijger; lui toekijken wanneer die uit de bosjes komt sprinten en zijn tanden en klauwen in jouw tegenstander zet.

Vanaf 18 november kun je zelf ook aan de slag in Kyrat, want dan komt Far Cry 4 uit voor de PC, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 en Xbox One. Naar welk wapen gaat jouw voorkeur uit?

Far Cry 4 Weapons of Kyrat Trailer

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch