Menu Premium

Far Cry 4 verschijnt mogelijk in de eerste helft van 2015

Karim Shehata 21/03/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Far Cry 3 verscheen aan het eind van 2012 en was volgens velen één van de beste games van dat jaar. Dit jaar bracht Ubisoft nog even een pakket uit waarin alle Far Cry-games die tot nog toe zijn verschenen verpakt zaten, maar dit is natuurlijk niet meer dan een zoethoudertje. Iedereen wil natuurlijk een nieuwe Far Cry zien en deze lijkt het eraan te komen, want Eurogamer heeft naar eigen zeggen zeer sappige informatie over de game weten te bemachtigen. Zo sappig dat ze zelfs al denken te weten wanneer de game verschijnt, want Far Cry 4 verschijnt mogelijk in de eerste helft van 2015.

Eurogamer denkt dit overigens niet te weten, maar meldt het als de pure waarheid. Aangezien Ubisoft op dit moment heeft besloten om geen reactie op dit ‘nieuws’ te geven, nemen wij het dus nog met een korreltje zout. De website zegt zelf zeer goed onderzoek te hebben gedaan, maar zonder een officiële reactie of aankondiging van Ubisoft is het waarschijnlijk nog wachten tot de E3 voor de officiële bevestiging van dit nieuws.

De website zegt overigens niet alleen te weten wanneer de game verschijnt, want ook meldt het bedrijf dat je op olifanten kan rijden en dat Far Cry 4 zich afspeelt in de Himalaya’s. Allemaal overigens niet zeer ondenkbaar, want de Himalaya is natuurlijk een prachtige plek voor een open wereld-game als Far Cry. Eurogamer zegt daarnaast ook te weten dat de game sowieso verschijnt voor de PC, Xbox One en de PlayStation 4 en dat de game wordt onthuld op de aanstaande E3. Zoals gezegd nemen wij het allemaal nog even met een korreltje zout, maar wanneer de informatie straks blijkt te kloppen, is het natuurlijk fantastisch dat we dit dan nu al te weten komen.

Far Cry 4 verschijnt mogelijk in de eerste helft van 2015

Far Cry 4 verschijnt mogelijk in de eerste helft van 2015

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch