Menu Premium
Loading...

Far Cry 4: Valley of the Yetis Walkthrough Video

Gamekings Redactie 09/03/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Bovenop de Himalayas van Kyrat is een wildernis die we in Far Cry 4 nog niet zijn tegengekomen. In deze nieuwe DLC Valley of the Yetis maken we een trip naar dit bevroren landschap en komen daar ijzig, maar zeker niet minder leuke wereld tegen.

Valley of the Yetis speelt zich af vlak na een helikoptercrash bovenop een grote berg. De DLC brengt een ander gameconcept met zich mee, waarbij je het kamp wat je hebt veroverd elke nacht moet verdedigen tegen aanvallen. Het kamp moet je upgraden, repareren en munitie aanvullen om te zorgen dat je overeind blijft. Om dit beter te kunnen doen zijn er op verschillende plekken missies die je kunt doen. Hier is het mogelijk om extra items te vinden om je kamp beter te helpen verdedigen.

Eerder heb je al kunnen zien hoe Skate helemaal los ging met de Valley of the Yetis DLC. Vanaf morgen 10 maart is de DLC verkrijgbaar en kan je zelf ontdekken wat het landschap allemaal voor verrassingen in petto heeft. Zit je nog een klein beetje te twijfelen, check die trailer dan snel!

nieuws_20150309ValleyoftheYetistrailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch