Menu Premium
Loading...

Far Cry 4 The Press Has Spoken Trailer

Gamekings Redactie 03/07/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Ubisoft heeft zojuist een vette trailer geüpload, deze keer een trailer van Far Cry 4. In de Far Cry 4 The Press Has Spoken trailer wordt er voornamelijk gehamerd op hoe ontzettend goed de game tot nu toe is ontvangen. In de trailer zie je stukjes gameplay, gecombineerd met quotes van vele verschillende reviewers. Als we de lovende teksten uit de trailer mogen geloven zou Far Cry 4 zomaar eens de beste game ooit kunnen worden.

Zelf kan je dit pas op 20 november beoordelen, er wordt nu alleen al een tipje van de sluier opgelicht. Deze keer bewust. Onlangs lekte een deel van het verhaal van Far Cry 4 op de site van Ubisoft. Ze hadden een aantal dingen vermeldt op de pre-order pagina, wat volgens mij niet helemaal de bedoeling was, want het is nu alweer verwijderd. Zo weten we nu dat het verhaal zich afspeelt in Kyrat, een gebied dat tussen de Himalayas verborgen ligt, een stadje doordrenkt in traditie en geweld. Jij bent Ajay Ghale. Je reist af naar Kyrat om de laatste wens van je moeder te vervullen, die op haar sterfbed ligt. Dit gaat echter niet allemaal heel simpel, je wordt meegesleurd in een burgeroorlog die het benauwende regime van dictator Pagan Min ten val moet brengen.

Wanneer je de game pre-ordert via de website zou je volgens het lek de Limited Edition krijgen, die inclusief Hurk’s Redemption komt. Het zou hier gaan om drie singleplayer-missies met Hurk uit de DLC van Far Cry 3 . De missies gaan over de zoektocht naar een harpoon gun, The Impaler, en zouden 60 minuten duren. Op het laatste zou je Hurk moeten redden van een zekere dood.

Far Cry 4 wordt op 20 november hier uitgebracht, en op 18 november in Amerika. De game is beschikbaar voor beide generaties consoles, zowel de Xbox 360 als de Xbox One, de PlayStation 3 en de PlayStation 4 – tegelijk met de PC-versie.

Far Cry 4 The Press Has Spoken Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch