Menu Premium
Loading...

Far Cry 4 The Making of PvP video

Karim Shehata 04/12/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Een paar weken geleden verscheen Far Cry 4 voor de PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360, Xbox One en PC. De game lijkt het vooral te moeten hebben van zijn immense singleplayer-wereld, het verhaal en de brute gameplay, maar laten we vooral de multiplayer niet vergeten. In de Far Cry 4 The Making of PvP video neemt Ubisoft ons mee naar het proces van het maken van een multiplayer-modus.

Of Far Cry 4 op het gebied van PvP overeind kan blijven tussen al het Call of Duty, Destiny en Titanfall geweld is natuurlijk de vraag, maar de poging die Ubisoft heeft ondernomen om de multiplayer van deze game strak op de markt te brengen, is minimaal moedig te noemen. De multiplayer is door de ontwikkelaars niet als een ondergeschoven kindje behandeld en is juist gemaakt om de fantastische gameplay van de singleplayer naar de multiplayer te brengen. Of dit gelukt is, is natuurlijk de vraag.

Alhoewel Far Cry 4 enkele weken geleden dus al is verschenen, krijgen we nu toch nog te maken met een dikke nieuwe video van de game. Ik zou zeggen: stop met lezen, scroll naar boven en druk op play voor de Far Cry 4 The Making of PvP video!

Far Cry 4 The Making of PvP video

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch